Advisering

  

" Het gaat niet om werk, maar om werking "

  

Met u wordt besproken wat uw beeld is van de bestaande situatie. Tevens heeft u een beeld of gevoel hoe dat het anders kan. Niet voor niets wilt u weten of uw beeld correspondeert met de werkelijkheid en de gewenste situatie. Binnen de afgesproken periode krijgt u terugkoppeling van de bevindingen en advies passend op de situatie binnen uw organisatie. 

 

Wij adviseren u over:

* organisatorische vraagstukken; hoe is de huidige situatie van uw organisatie? Zijn er andere mogelijkheden? wat zijn hiervan de consequenties?

* personele vraagstukken; voldoet de kwalitatieve en kwantitatieve personeelsbezetting aan de dienstverlening die u voorstaat?

* facilitaire vraagstukken; hoe zijn de huidige werkprocessen georganiseerd? Wordt er een optimale efficiency gehaald? Kan het facilitair bedrijf extra inkomsten genereren?

IN2Zorg biedt de unieke combinatie van facilitaire kennis en kunde, aangevuld met een jarenlange managementervaring in intra- en extramurale zorg en facilitiair bedrijf. Het analyseren van de situatie en hier de kansen in ontdekken is onze kracht. 

   


Nieuws

  • IN2Zorg gevestigd in Groningen!
    In verband met een verhuizing is sinds begin 2018 IN2Zorg gevestigd in Groningen. Lees verder
  • Links naar interessante sites
    Zie hier verwijzingen naar interessante websites van organisaties in Nederland. Lees verder